Steun ons met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan A Beautiful Mess. Een gift in natura is ook welkom, onder andere van Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf.

Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en daarmee de levenskwaliteit van mensen met een vluchtelingenachtergrond.

Twee keer per jaar organiseren we een benefietdiner, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze projecten. Verwacht geen rode loper of tafelzilver, wel heerlijk eten en drinken, inspirerende sprekers, een modeshow en live muziek.

Bezoekers eten van een bijzonder bord ontworpen door Saeideh Jabani. Een tafel voor tien personen kost € 4.200,- voor 8 personen € 3.500,- en een los bord kost € 500,-. Het volgende benefietdiner is op 14 mei 2020, reserveren of meer informatie aanvragen doe je hier.

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn.

Maak impact en steun ons met een gift, hoe je dat doet lees je hier.

Naast donateurs hebben we grote behoefte aan gemotiveerde vrijwilligers. Word buddy in ons connectorsprogramma of help met het versterken van onze aanwezigheid op social media.

Wil je met je bedrijf een dag komen helpen als team, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

SLUIT JE AAN BIJ A BEAUTIFUL MESS, SAMEN KUNNEN WE MEER SPONSOR ONS, WORD VRIJWILLIGER, RESERVEER EEN TAFEL VOOR BIJ HET TWEEJAARLIJKSE BENEFIETDINER OF KOOP IETS IN ONZE MAKERSPACE.#TOUCHED LIVES

166 BANEN
250 DEELNEMERS
2000 COMMUNITY
44.000 BEZOEKERS

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube